Internationale payroll en gecentraliseerde rapportage

Een simpele oplossing voor het samenvoegen van de payrollprocessen voor meerdere landen

Uniform | Vereenvoudigd | Schaalbaar

Internationale payroll-oplossingen voor de professionele wereld

Eén oplossing, één aanbieder en een systeem voor gecentraliseerde rapporten, van welke locatie u ook zakendoet – zowel nu als in de toekomst.

Vereenvoudigde internationale payroll

Lokale kennis en expertise op internationale schaal (in ruim 140 landen)

Uniforme internationale rapportage

Onmiddellijke toegang tot samengestelde gegevens betekent meer wendbaarheid en betere besluitvorming.

Nalevingsbeheer

Dankzij onze voortdurende monotoring, ruim 300 beveiligings-, risico- en privacyexperts, bewezen processen en ultramoderne technologie zijn we een betrouwbare partner.

Op zoek naar een simpele oplossing voor payroll voor meerdere landen?

Dankzij ADP Global Payroll voldoet u aan de wetgeving van meer dan 140 landen. Het gecentraliseerde proces helpt u bij een betere salarisadministratie van uw medewerkers, waar zij zich ook begeven.

Uniforme rapporten zorgen ervoor dat uw bedrijfsleiders betere strategische beslissingen kunnen maken en kosten besparen door een grotere bedrijfsefficiëntie.

Bovendien is deze eenvoudige oplossing schaalbaar, waar u ze niet enkel helpt om te groeien, maar ze ook samen met u laat meegroeien.

Betere beslissingen helpen maken

Krijg toegang tot de meest actuele informatie over payroll voor meerdere landen voor rapporten en analyses. Een enkel overzicht van personeelsbestandsgegevens stelt bedrijfsleiders in staat beter geïnformeerde beslissingen te maken die op één lijn liggen met uw bedrijfsstrategie.

De regie in handen houden

Onze uitmuntende internationale payrolltechnologie wordt ondersteund door eersteklas service en accountmanagement via regionale en lokale kantoren. We bieden een continuïteit aan diensten, bewezen probleemoplossing en escalatiemogelijkheden, klantspecifieke kennis en deskundigen die uw taal spreken (45 talen wereldwijd). Zo kunt u zich richten op wat belangrijk is.

Gemoedsrust krijgen

Ervoor zorgen dat medewerkers veilig, efficiënt en tijdig worden uitbetaald is van cruciaal belang en daarvoor heeft u systemen nodig die het proces beheren. Met ADP kunt u ervan op aan dat alles is geregeld, van het bijwerken van informatie tot de beveiliging van gegevens.

De perfecte oplossing voor uw internationale bedrijf vinden

U kent uw bedrijf, branche en medewerkers als geen ander. Vertel ons hier meer over, zodat we u een oplossing kunnen bieden die het best bij uw behoeften aansluit.

De processen van de payroll voor meerdere landen harmoniseren

ADP® Celergo

ADP® GlobalView® Payroll

Een internationaal payrollplatform waarop payroll voor meerdere landen wordt samengevoegd tot een geheel voor de professionele wereld.

Zo worden uw medewerkersgegevens niet alleen verzameld in een enkel gegevenssyteem, maar worden alle facetten van internationale payroll samengebracht.

Het voelt alsof uw payroll wordt uitgevoerd in slechts één land, zodat u minder tijd kwijt bent aan uw bedrijfsvoering en meer aandacht kunt besteden aan de groei ervan.

En als u ADP Celergo wilt integreren in uw ERP- of HR-software van andere aanbieders, kunt u daar vooraf ingebouwde integraties voor populaire leveranciers voor gebruiken.

Ontworpen om grote multinationals met één gegevenssysteem in 42 mogelijke landen een conforme payroll te helpen verstrekken.

Wordt vaak gecombineerd met ADP Celergo om payroll uit te breiden naar ruim 140 landen.

Biedt krachtige HR-administratiehulpmiddelen, rapporteringsopties en interactieve, mobiele toegang voor medewerkers.

ADP GlobalView Payroll kan worden geïntegreerd met ERP- of HR-software van andere aanbieders door middel van vooraf ingebouwde integraties voor populaire leveranciers.

Contact

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.