ADP® Celergo

Naadloze, uniforme internationale payroll

Vereenvoudig uw payroll voor meerdere landen via een internationaal platform

Het samenbrengen van uw internationale payrolldiensten zorgt ervoor dat uw payroll in verschillende landen wordt uitgevoerd als één geheel. Door elk facet van payroll op één platform samen te voegen en al uw medewerkersgegevens in een enkel gegevenssysteem onder te brengen, behoudt u overzicht en gemoedsrust, zowel in het heden als in de toekomst.

Internationale payroll samenvoegen

Door het centraliseren van uw payroll uit ruim 140 landen in een enkel gegevenssysteem profiteert u van:

  • een geautomatiseerde payroll, waardoor tijdrovende handmatige werkzaamheden (en menselijke fouten) tot het verleden behoren
  • minder nalevingsrisico's
  • integratie in populaire HR-systemen

Gecentraliseerde rapportage

Verbeter rapportages en analyses.

ADP Celergo biedt nauwkeurige, actuele payrollgegevens. Bekijk samengevoegde gegevens uit verschillende landen en zoom op deze informatie in om slimme, op feiten gebaseerde beslissingen te maken.

Uitmuntende klantenservice

Onze wereldwijde servicecentra zijn in alle tijdszones actief, zodat we altijd ondersteuning aan uw regionale teams kunnen bieden. Ondertussen zorgt uw vaste contactpersoon voor consistentie en brengt, waar mogelijk, verbeteringen aan.

Heeft u in elk land waarin u actief bent minder dan 1000 medewerkers? Als dit het geval is en u op zoek bent naar een betere manier om uw internationale payroll te verwerken, is ADP Celergo uw perfecte partner.

ADP Celergo biedt de nieuwste technologie op het gebied van beheerde payrolldiensten met een enkel gegevenssysteem. Dit gecentraliseerde platform zorgt ervoor dat payroll voor meerdere landen op de juiste manier wordt verkregen, beheerd en verstrekt. Uw medewerkersgegevens zijn makkelijker toegankelijk, te bekijken en te delen wanneer u rapporten over uw personeelsbestand moet opstellen en deze gegevens in populaire HR-systemen moet integreren.

Naast deze technologische voordelen profiteert u ook van de toegewijde aandacht van een klantaccountmanager. De klantaccountmanager is uw vaste contactpersoon die de samenwerking verrijkt met unieke inzichten, zodat u een langetermijnrelatie kunt opbouwen waar u van op aan kunt.

Simpelere payroll

Een gecentraliseerd systeem voor meerdere landen draagt zorg voor het verkrijgen, beheren en verstrekken van internationale payrolldiensten en voorkomt complicaties, risico's en zorgen.

Betere efficiëntie

Dankzij innovatieve technologie en een gespecialiseerd managementsysteem voor klantaccounts bent u minder tijd kwijt aan internationale payroll en neemt u uw personeel saaie, repetitieve taken uit handen.

Meer nauwkeurigheid

Regelmatige controles en een gestroomlijnd, overkoepelend payrollproces voor kantoren in verschillende landen 

Voorbereid op uitbreidingsplannen

ADP Celergo is beschikbaar in ruim 140 landen en is daardoor in staat uw bedrijfsgroei in elke geplande nieuwe markt te ondersteunen.

Betere besluitvorming

Een enkel overzicht van payrollgegevens vergemakkelijkt het genereren van rapporten, het uitvoeren van analyses en het maken van weloverwogen beslissingen per individueel land of over meerdere landen.

Uniforme gegevens

Het samenvoegen van medewerkersgegevens uit payroll- en HR-software is eenvoudig. Net als het samenbrengen van wereldwijde HR-processen. Een betere automatisering en gedeelde gegevens voorkomt dubbele invoer, maakt handmatige werkzaamheden overbodig en vermindert de kans op payrollfouten.

Meer veiligheid

Geavanceerde, bekroonde beveiligings- en privacynormen (met onder meer herhaalde geldigheidscontroles, tweefactorauthenticatie en voortdurende versleuteling) zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn.

De perfecte internationale oplossing voor u vinden

U kent uw bedrijf, branche en medewerkers als geen ander. Vertel ons hier meer over, zodat we u de oplossing kunnen aandragen die het best bij uw behoeften past.

Kenmerken van ADP Celergo

Wereldwijde technologie

Internationaal payrollmanagement makkelijker gemaakt, dankzij de nieuwste technologie.

Eén systeem, bestaande uit een geavanceerd middlewareplatform, biedt een standaardworkflow, geautomatiseerde integratie, onlinerapporten en een gegevensbeveiliging en -integriteit die voldoet aan de hoogste internationale, Europese, bindende bedrijfsregels en financiële normen.

U kunt ervan op aan dat de gegevens van uw medewerkers wereldwijd worden beschermd.

Gobale payrolldiensten

Hoeveel flexibiliteit heeft u nodig?

We vullen de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van de technologie aan met een servicemodel dat is aangepast aan uw behoeften.

Payrollberekeningen
Een samengevoegd payrollregister zorgt voor nauwkeurigheid binnen een geautomatiseerde en naadloze workflow.

Internationale payrollrapportage
U heeft 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de standaard- en geconsolideerde rapportage van elk land.

Aanvullende diensten
Heeft u meer nodig? Hoe zit het bijvoorbeeld met buitenlandse payroll? We helpen u deze centraal of lokaal te beheren.

Wereldwijde systeemintegratie

Wilt u HR en payroll samenvoegen? Geen probleem.

We werken samen met vooraanstaande leveranciers van human capital management-cloudsoftware (HCM) om connectors te ontwikkelen die automatisch gegevens van uw HCM-systeem naar internationale payroll verzenden via een vooraf ingesteld gegevensextractieproces.

ADP zorgt voor alle technische expertise en doorlopend onderhoud.

De implementatie neemt weinig tijd in beslag, zodat u het IT-budget van uw bedrijf niet hoeft aan te tasten. 

Contact

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.