Payroll-expertise helpt uw bedrijf kracht bij te zetten

Met ADP® Payroll kunt u:

Risico's verminderen

Ons systeem is ontworpen om risico's te verminderen en onnodige kosten te vermijden, zodat u elke betaaldag een consistente en comforme payroll kunt leveren.

Efficiëntie verhogen

U kunt de efficiëntie verhogen en mogelijke aansprakelijkheidsrisico's verminderen met onze gebruiksvriendelijke en intuïtieve systemen voor het volgen en controleren van het payrollproces.

De ervaring stroomlijnen

Een naadloze ervaring voor payrolls en rapportages binnen verschillende bedrijfsafdelingen, regio's of landen dankzij onze schaalbare en consistente oplossing.

Payroll-oplossingen voor de werkende wereld

ADP levert wereldwijd schaalbare payroll-oplossingen voor bedrijven van elke omvang. We maken de payroll makkelijker met onze oplossingen, aangedreven door innovatieve en op technologie gebaseerde services. Hiermee zorgen we voor naleving en nauwkeurigheid en bieden we inzichten en payroll-expertise om uw zakelijke besluitvorming te verbeteren.

ADP zorgt met een uitgebreid netwerk van experts ervoor dat onze oplossingen aan uw behoeften voldoen, dit in tegenstelling tot andere payroll-oplossingen die geen aansprakelijkheidsbescherming bieden of een beperkte regionale of landelijke dekking leveren.

De payroll is onze expertise. We hebben het nu nog makkelijker gemaakt.

Voordelen

Simpelere payroll

Met ADP Payroll kunt u de complexiteit en risico's overwinnen die gepaard gaan met het sourcen, beheren en leveren van payrollservices.

Verhoogde nauwkeurigheid

Stroomlijn en standaardiseer uw payrollprocessen voor een superieur model met behulp van ADP Payroll. 

Stimuleer groei

ADP Payroll ondersteunt de ontwikkeling van uw bedrijf in nieuwe markten, terwijl nieuwe complexiteiten worden behandeld.

Inzichtelijke besluitvorming

Geniet van één overzichtelijke weergave van uw personeelsgegevens voor rapportages en analyses om op feiten gebaseerde, inzichtelijke beslissingen te kunnen nemen.

Geavanceerde beveiliging

Garandeer de veiligheid van uw gegevens met de bekroonde gegevensbeveiliging en privacystandaarden die door ADP Payroll worden aangeboden.

Uniforme gegevens

ADP Payroll kan uw bestaande personeelsgegevens gebruiken om uw payroll en personeelsbeheer te verenigen.

Internationale oplossingen

Voor multinationale bedrijven die een wereldwijde oplossing zoeken voor minstens twee landen.

ADP Global Payroll is een oplossing voor multinationals met minstens één land met meer dan 1000 medewerkers en meerdere kleinere landen met minder dan 1000 werknemers. ADP Global Payroll combineert onze internationale payrollservices ADP Celergo en ADP Globalview Payroll tot een enkele rapportageoplossing voor alle landen waarin u actief bent.

 

ADP Celergo is ontworpen om internationale payroll te leveren aan multinationale organisaties met minder dan 1000 werknemers per land. De service wordt geleverd via een verenigd wereldwijd netwerk van meer dan 140 lokale payroll-oplossingen van ADP en derde partijen.

 

ADP GlobalView Payroll is ontworpen voor grote multinationale organisaties met minstens één land met meer dan 1000 medewerkers. Het ondersteunt enterprise payroll wereldwijdin meer dan 40 landen met een enkel internationaal platform.

 

We hebben drie verschillende serviceniveaus waarvan de beschikbaarheid en reikwijdte kunnen variëren naargelang de gekozen oplossing:

Verwerkingsservices

We hosten het platform, beheren upgrades en bieden ondersteuning tijdens kantooruren. U beheert de gegevensinvoer en valideert de nauwkeurigheid van de gegevensuitvoer.

Beheerde diensten

Naast het hosten van het platform, het beheren van upgrades en het bieden van ondersteuning tijdens kantooruren, voeren we het payrollproces uit en valideren we de nauwkeurigheid van de gegevensuitvoer.

Uitgebreide diensten (COS)

We hosten het platform, beheren upgrades, bieden 24/7-ondersteuning en verwerken al uw taken voor de payroll, inclusief een helpdesk voor het beheren van uw werknemersverzoeken.

Weet u niet zeker wat de beste payroll-oplossing voor u is?

Een nieuwe partner vertrouwen om uw salarissystemen te beheren is een belangrijke beslissing. We plannen graag een adviesgesprek van 30 minuten in om uw belangrijkste behoeften te inventariseren en samen met u een geschikte oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Contact

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

HR-kennis bereikbaar

Laat mooie dingen gebeuren als je payroll en HR samenbrengt

Deze gratis interactieve gids van ADP bespreekt het potentieel van één geïntegreerd platform voor payroll en HR om betrokkenheid te stimuleren, de bedrijfsactiviteiten te stroomlijnen en je organisatie te laten groeien.

Een nieuwe kijk op payroll

Uitdaging of kans?

Het is tijd om de kracht van payroll te ontketenen.

Een nieuwe kijk op payroll

Angst of vertrouwen?

Het is tijd om de kracht van payroll te ontketenen.