HCM - Human Capital Management

Ontworpen om uw mensen te helpen hun potentieel te verwezenlijken.

HR moderniseren? Waarom een op mensen gerichte HCM-oplossing dé manier is om groei te stimuleren

Met de uniforme HCM-oplossing (Human Capital Management) van ADP kunt u zowel uw werkplek als uw bedrijf een boost geven. Met onze HCM-pakketten kunt u uw salarisverwerking, HR-diensten, talent, tijd, en medewerkers via een enkel, naadloos systeem voor medewerkersregistratie beheren.

Onze modulaire cloudsoftware en -diensten maken eenvoudige rapportages mogelijk en maken gegevens overzichtelijker voor een betere besluitvorming en gestroomlijnde HR-processen. Hierdoor ontwikkelt u een op mensen gerichte aanpak die uw medewerkers ondersteunt en die u in staat stelt om u op de ontwikkeling van uw bedrijf te richten.

De HCM-pakketten van ADP ondersteunen u bij:

Uw bedrijf flexibel te worden

Uw bedrijf kan zich snel aanpassen om te voldoen aan uiteenlopende en zich ontwikkelende vaardigheden en zakelijke verwachtingen.

Talent aan te trekken

U kunt het beste talent aantrekken en ontwikkelen door bestaande professionele kansen zichtbaar te promoten in samenhang met uw merk. 

Betrokkenheid te vergroten

Verhoog de productiviteit door medewerkersbetrokkenheid te verbeteren en een cultuur van transparante communicatie te creëren.

Een uniforme oplossing te leveren

Alle personeelsgegevens en HR-processen, inclusief payroll, zijn beschikbaar via één uniforme omgeving en database.

Prestaties te verbeteren

Managers en medewerkers kunnen prestaties volgen en tekortkomingen in hun vaardigheden ontdekken voor trainingsbehoeften.

Betrouwbaarheid te vergroten

Profiteer van deskundig beheer van een betrouwbaar en actueel payroll- en HR-systeem.

Voordelen van HCM van ADP

Lagere kosten

Houd uw kosten onder controle met payroll als de basis voor uw systeem voor personeelsgegevens en maak alles eenvoudiger.

Processen stroomlijnen

Geniet van een eenvoudigere en uniforme omgeving om uw processen voor payroll, HR-diensten, talent, tijd en persoonsgegevens te stroomlijnen.

Productiviteit van medewerkers verbeteren

Help managers en medewerkers de totale bedrijfsefficiëntie te verbeteren met trainings-, rapportage- en prestatie-instrumenten.

Flexibele dienstenniveaus

Er zijn verschillende dienstenniveaus die aansluiten bij uw specifieke behoeften, van eenvoudige verwerkingsdiensten tot uitgebreide beheerdiensten.

Vergroot de motivatie van medewerkers

Een uitgebreid en eenvoudig te gebruiken systeem voor medewerkersbeoordeling stimuleert uw teams om hun prestatiedoelen te halen of te overtreffen.

Besluitvorming verbeteren

Geavanceerde rapportages en analyses zijn eenvoudig te verkrijgen dankzij een uniforme database, die operationele processen en strategische besluitvorming ondersteunt. 

Administratieve taken verminderen

Gezamenlijke medewerkers- en managersprocessen, zoals verlofverzoeken, kunnen bijdragen aan minder administratieve taken dankzij self-servicefunctionaliteit.

Efficiënte talentwerving

Recruiters kunnen interne en externe kandidaten vergelijken, waardoor ze sneller kunnen beslissen en vaardigheden en functies beter kunnen afstemmen.

Uw bedrijfsmerk verbeteren

Beschik over een talentsysteem dat is ontworpen om de zichtbaarheid van uw onderneming te verbeteren, evenals uw merk als werkgever en uw bedrijfsreputatie.

Oplossingen in Nederland

Voor ondernemingen gevestigd in Nederland die op zoek zijn naar een lokale HCM-oplossing

ADP® iHCM 2


ADP iHCM 2 is een compleet, cloudgebaseerd systeem voor human capital management (HCM). Als uitgebreide HCM-oplossing vereenvoudigt en stroomlijnt het HR-processen voor de administratie van werknemers, documentbeheer, talentacquisitie, prestatiebeheer van werknemers, ontwikkeling en training van werknemers, evenals tools voor personeelsadministratie, rapportage en analyse.

ADP Workforce


Als moderne HR-afdeling kunt u niet zonder integraal HRMsysteem dat alle HR-processen en -deelprocessen samenbrengt en efficiënt ondersteunt. Een systeem voor gefundeerd HR-beleid, om personeelsgegevens te beheren voor payrollaansturing en waarmee leidinggevenden en medewerkers makkelijk zelf aan de slag kunnen.

ADP Workforce is zo’n systeem. Ontwikkeld voor de Nederlandse markt op basis van best practices en volledig af te stemmen op de processen en workflows binnen uw organisatie. Een standaard zeer complete, webbased oplossing, naar wens uit te breiden met diverse aanvullende modules.

Wereldwijde oplossingen

Voor multinationale bedrijven die een wereldwijde oplossing zoeken voor minstens twee landen.

ADP® Global Payroll is een oplossing voor multinationals met ten minste één land met meer dan 1000 werknemers en meerdere kleinere landen met minder dan 1000 werknemers. ADP Global Payroll combineert onze internationale payroll services ADP® Celergo en ADP GlobalView® Payroll in één rapportageoplossing voor alle landen waarin u actief bent.

Welke HCM-oplossing past bij u?

Een nieuwe partner vertrouwen om uw zakelijke HCM-behoeften te beheren is een belangrijke beslissing. We plannen graag een adviesgesprek van 30 minuten met u om de belangrijkste behoeften van uw organisatie te inventariseren en samen een oplossing te vinden die geschikt is voor u.

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.

HR-kennis bereikbaar

People at Work 2021: Een blik op het internationale personeelsbestand

Ontdek de wereldwijde inzichten van werknemers een jaar na de start van COVID-19

Praktische gids voor moderne HR

In deze gids wordt een moderne aanpak voor HR beschreven die kan worden gebruikt om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden en de kansen niet onbenut te laten.