Outsourcing HRM

Steeds meer organisaties kiezen voor uitbesteden van niet-kernactiviteiten. Een logische keuze, want deze zaken kosten doorgaans veel energie, kennis en geld en dragen nauwelijks bij aan de winst. Uitbesteden van uw HR-administratie aan ADP betekent gemak, voordelen, zekerheid en meer tijd voor kerntaken.

Outsourcing HRM kort
 

  • Uitbesteden aan een professionele HR-partner betekent gemak en zekerheid
  • Uw HR-administratie altijd volledig op orde en zelf in control blijven
  • Meer tijd voor ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid

Uitbesteden van HR-processen

Als u het wilt, nemen wij enkele of vrijwel alle administratieve HR-processen over. Denk aan de administratieve afwikkeling van instroom (o.a. het opmaken van de arbeidsovereenkomst), verlof, verzuim, ziekmelding, WIA, contractverlenging, uitdienstmeldingen, declaraties en vergoedingen. U verzamelt alle relevante mutaties en geeft deze aan ons door.

Wij doen de administratieve afhandeling van tijdrovende zaken als correspondentie, archivering, registratie, verzending etc. Een helder Service Level Agreement vormt de basis van onze samenwerking. Zo weet u exact wat u van ons kunt verwachten. En wij van u.


Administreren en signaleren van HR-processen
 

ADP verzorgt niet alleen de personeelsadministratie, we doen ook de contacten met derde partijen. Denk aan het UWV bij ziek- en hersteldmeldingen, aan WIA-mutaties en contacten met uw Arbo-dienst. Het gaat hierbij steeds om het feilloos verzorgen van de administratieve HR-processen en het vervullen van een signaleringsfunctie. Niet om het ontwikkelen en uitvoeren van HR-beleid. Dat is immers uw taak en daarvoor krijgt u weer volop tijd en gelegenheid als u kiest voor ADP.


Wereldmarktleider in salaris- en personeelsadministratie
 

Als wereldmarktleider in salaris- en personeelsadministratie weten wij alles van juridische en fiscale aspecten. Daarmee bent u ervan verzekerd dat alle gegevens altijd voldoen aan de nieuwste sociale en fiscale wetgeving. En uw HR-administratie is natuurlijk op orde. Een hele zorg minder, terwijl u in control blijft. U ontvangt immers op regelmatige basis heldere managementrapportages over alle facetten van de personeelsadministratie. Informatie die de basis vormt voor de ontwikkeling van toekomstig HR-beleid.

Contact opnemen

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.