De 30%-regeling makkelijk en snel aangevraagd voor expats.

De 30%-regeling maakt het aantrekkelijk voor Nederlandse bedrijven om tijdelijk buitenlands talent aan te trekken. Met ADP Expat Services is het aanvragen en uitvoeren van de 30%-regeling niet langer lastig en tijdrovend. U heeft snel zekerheid. Wij helpen u ook met aangiftes inkomstenbelasting, entrance en exit meetings en het aanvragen van verblijfsvergunning A1/E101.

Voordelen ADP Expat Services

  • Ontzorging rondom de aanvraag en toepassing van de 30%-regeling
  • Online tool: snel, efficiënt en altijd inzicht in de status
  • Binnen 10 werkdagen uitsluitsel over de toekenning
  • Hulp bij aangifte inkomstenbelasting
  • Entrance en exit meetings
  • Aanvragen verblijfsvergunning A1/E101
  • Advisering rondom expats

Expats bij multinationals en lokale bedrijven in Nederland

Nederlandse bedrijven en multinationals die in Nederland gevestigd zijn, halen hun talent regelmatig uit het buitenland om de Nederlandse vestiging te versterken met specifieke kennis. Met ADP Expat Services hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie voor expats. Met onze online tool helpen we u met de aanvraag van de 30%-regeling. Ook bij individuele aangiftes inkomstenbelasting, entrance en exit meetings, aanvragen verblijfsvergunning A1/E101 en advisering rondom expats staat ADP voor u klaar.

Online tool voor 30%-regeling

Samen met Expat Team ontwikkelden wij de dienstverlening ADP Expat Services voor de aanvraag en uitvoering van de 30%-regeling. Het proces werkt volledig online en is daarmee zeer efficiënt en aantrekkelijk geprijsd; tot wel 40% voordeliger dan de gemiddelde marktprijs. Omdat wij het proces online hebben ingericht, hoeft u niet steeds opnieuw uw werkgevergegevens handmatig in te vullen.

Direct toepassen van 30%-regeling

Ook de buitenlandse medewerker kan zijn/haar gegevens online invoeren. Een eenmalige registratie van uw medewerker voor de 30%-regeling volstaat. ADP doet vervolgens de rest en binnen tien werkdagen volgt uitsluitsel. Het salaris hoeft dus niet met terugwerkende kracht aangepast te worden, doordat u direct de 30%-regeling kunt toepassen.

Download de brochure


ADP Expatservice voor meer info.

 

Stuur direct een e-mailbericht aan Ben Tuinenburg.

 

Contact

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

Wanneer u dit formulier invult gaat u akkoord , dat ADP contact met u kan opnemen over haar producten, diensten en aanbiedingen, in overeenstemming met onze Privacyverklaring voor zakelijke contacten.