ADP Marketplace Partners

Breid de mogelijkheden van de payroll- en HR-oplossingen van ADP eenvoudig uit met geverifieerde partner-apps

Maak van uw huidige ADP-platforms één compleet HR-ecosysteem

Op ADP Marketplace Partners vindt u geverifieerde apps van derden voor belangrijke ADP-producten. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk de mogelijkheden van uw huidige oplossingen voor payroll en Human Capital Management (HCM) van ADP uitbreiden. Het resultaat? Eén registratiesysteem, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is voor uw organisatie.

Wat zijn de voordelen van Marketplace Partners?

 

Ga snel aan de slag

U hoeft alleen maar de app te koppelen om aan de slag te gaan. Dankzij ons robuuste verificatieproces zijn gegevens beveiligd en kunnen ze soepel worden geïntegreerd vanuit een gemeenschappelijke gegevensbron.

Breid uw payroll- en HR-mogelijkheden uit

Met een divers aanbod aan vooraf geïntegreerde partner-apps maakt u productiviteit een centraal onderdeel van uw HCM-ecosysteem.

Ontdek een verbeterde gebruikerservaring

Enkelvoudige aanmelding biedt een verbeterde gebruikerservaring voor uw medewerkers en bespaart uw teams kostbare tijd.

Onze partners

Vergeet afzonderlijke systemen. Vind alle krachtige apps die u nodig heeft op één plek, gekoppeld aan uw ADP-platform. Maak kennis met enkele van onze meest innovatieve partners die zijn uitgelicht op ADP Marketplace Partners.

Learning Management Systeem voor grotere (multinationale) Ondernemingen ter ondersteuning van de organisatie van opleidingen en begeleiding van de ontwikkeling van medewerkers. 

Slim integreren met websites, een briljante matchingmodule en state of the art recruitment analytics. Alles in gebruiksvriendelijke schermen en volledig werkend op tablets. Het recruitmentsysteem dat aandacht voor employer branding combineert met candidate experience.

Karmac maakt informatie voor u toegankelijk. Voor nu én in de toekomst. Met nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen, maken we u slagvaardiger. Want als u altijd toegang heeft tot uw informatie, werkt u effectiever.

Nu kunt u binnen enkele uren uw wereldwijde personeelsbestand uitbreiden, zonder dat u nevenvestigingen in nieuwe landen hoeft op te zetten. Huur teamleden in met ons AI-gedreven wereldwijde platform voor werkgelegenheid.

Europa’s favoriete leverancier van tijd evaluatie. We geloven in de optimale inzet van uw medewerkers, om zo efficiënt en effectief mogelijk te zijn. Zonder compromis. Zo wordt echt succes behaald!

HollandFit draagt bij aan het realiseren van vitale organisaties. We werken aan bewustwording, activatie en richten samen met de organisatie de omgeving daarop in. Met als resultaat meer energie, meer werkplezier. Voor individu, teams, leidinggevenden en organisatie.

Ondertekent u documenten nog steeds op papier? Met de digitale handtekeningoplossing van ValidSign worden bedrijfsprocessen versneld door de ondertekening te automatiseren. Het digitale ondertekenproces verloopt via een beveiligde omgeving en is volledig rechtsgeldig.

Our People levert het ultieme teamcommunicatieplatform voor berichten, bestanden delen, enquêtes en realtime analyses. Alles wat uw bedrijf nodig heeft om externe teams te betrekken, beheren en trainen.

Gespecialiseerd in planning en ontwerp, maatwerk en automatisering van stroomdiagrammen.

Integere medewerkers, medewerkers waarop je kunt bouwen en vertrouwen, versterken de organisatie en zorgen samen voor betere resultaten. Sinds 2009 helpt Validata organisaties bij het maken van de juiste keuzes via online screenings oplossingen.

De Wet- en regelgeving binnen de sociale zekerheid staat nooit stil. VCSW helpt met innovatieve oplossingen inzicht te geven in de besparingsmogelijkheden en toepassing van de sociale wetgeving.

Wat maakt ADP Marketplace Partners zo bijzonder?

We voeren een zorgvuldig beveiligings- en certificeringsproces uit om alle app-partners te verifiëren. We starten met een achtergrondonderzoek om te zien hoe het bedrijf omgaat met sociale verantwoordelijkheid en of het de AVG naleeft. Vervolgens analyseren onze beveiligingsteams potentiële inbreuken op de veiligheid en voeren ze integratietests uit voor de partnerintegratie met het ADP Marketplace-platform. Door middel van jaarlijkse beoordelingen waarborgen wij de veiligheid van uw gegevens.

Deze beoordeling van Marketplace Partners en de integraties spaart kostbare tijd op uw HR- als IT afdeling. Al onze partner-apps zijn volledig geïntegreerd en gebruiksklaar. Hierdoor kunt u uw huidige payroll- en HCM-systemen van ADP zorgeloos en zonder extra integratiekosten uitbreiden.

Kunt u de gewenste partner-app niet vinden?

De ADP Marketplace Developer Toolkit biedt een uitgebreide reeks API's en tools waarmee uw ontwikkelaars een integratie met uw ADP-oplossing kunnen maken.