Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

Inzetbaarheid van mensen

Employability  bevordert de optimale inzetbaarheid van mensen en helpt ze prettig te werken, werk te krijgen of te behouden. Veel aandacht is er bij ADP voor het bevorderen van het vermogen van medewerkers om  - op dit moment en in de toekomst -  verschillende werkzaamheden en functies adequaat te kunnen vervullen. Meer initiatieven op dit vlak lees je in het MVO jaarverslag.

 

Emma at Work

ADP Nederland is lid van de Club van 1000, ondernemers die steun bieden aan Emma at Work. De stichting Emma at Work is in 2006 ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC en ondersteunt jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen en brengen jongeren en werkgevers samen. Missie is om alle jongeren, van 15-30 jaar, met een chronische fysieke aandoening te ondersteunen op weg naar werk, en in hun ontwikkeling.

 
 

ADP Vitaal

ADP Nederland steunt medewerkers die aan de slag willen met gezonde voeding, meer bewegen, minder werkstress en een betere energiebalans. Medewerkers krijgen via het platform ADP Vitaal voedings- en bewegingstips, kunnen gebruikmaken van coaching én een aantrekkelijke korting bij fitnessbedrijven.