Mens

Mens

Inzetbaarheid van mensen

Employability is de optimale inzetbaarheid van mensen, waardoor zij in staat zijn werk te krijgen en te behouden. Hierbij wordt gekeken naar het vermogen om op dit moment en in de toekomst verschillende werkzaamheden en functies adequaat te kunnen vervullen. Meer initiatieven op dit vlak lees je in het MVO jaarverslag.

 
 

Werkwaardig en Werkse!

ADP is als founding partner betrokken bij Werkwaardig. Dit is een regionaal platform van en voor werkgevers. Werkwaardig staat voor: volwaardig werk voor iedereen. Deelnemende organisaties voelen zich samen met Werkse! verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bewijzen dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan..

 
 
 

Op de fiets werkt beter

Sinds 2016 doet ADP mee aan de actie Op de Fiets Werkt Beter. Medewerkers worden gestimuleerd om met de fiets naar het werk te komen. Door de inzet van onze medewerkers behaalde ADP het predicaat ‘Beste Nieuwkomer’ in 2016. Het actietotaal is geëindigd op 1.861.451 fietskilometers en er kon een mooie donatie aan het goede doel Het Vergeten Kind gedaan worden.

 
 
 

Preventief Medisch Onderzoek

ADP hecht groot belang aan gezonde en vitale medewerkers. We zien graag dat zij goed in hun vel zitten. Met een goed inzicht in de gezondheid kun zij zelf veel doen om gezond te blijven en goed te voelen.

De resultaten worden samengevat in een Persoonlijke Gezondheidsrapport. Daarin is in één oogopslag te zien waar de mogelijke risico’s zitten. In het rapport staat ook hoe bepaalde onderdelen kunnen worden verbeterd en word eventueel doorverwezen naar partijen die kunnen helpen aan de slag te gaan met de gezondheid.