Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

Associate and Community Engagement

Betrokken en diverse medewerkers vormen de basis voor het opbouwen van een beter bedrijf en een betere wereld. ADP steunt ook de betrokkenheid van medewerkers bij andere activiteiten die in hun eigen gemeenschap een positief effect hebben. Hiertoe behoort uiteraard ook vrijwilligerswerk. De medewerkers van ADP Nederland kiezen zelf voor een periode van drie jaar een goed doel en gaan daarvoor en daarmee actief aan de slag.  Zo ging ADP in 2016 een verbintenis aan de met de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) en in 2019 kozen de medewerkers ervoor om het McDonald Huis Sophia in Rotterdam voor langere tijd te ondersteunen.  

 

ADP ondersteunt het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam

In Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC Sophia. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Tot het huis behoort ook het Speeldek, dat dagopvang biedt aan broertjes en zusjes. Zij kunnen daar fijn spelen zodat de ouders met een gerust hart bij hun zieke kind kunnen zijn. Met de donaties van ADP-medewerkers blijft de uitrusting - speelgoed, verkleedkleren - van het Speeldek op peil. Ook verzorgen ADP-teams regelmatig een lunch of diner voor de gasten van het huis en ging de opbrengst van een veiling van overbodig geworden kantoormeubilair uiteraard naar dit goede doel!

 
 

Geef een dag voor Sophia

Belangrijk is dat ADP-medewerkers ook gebruik kunnen maken van de mogelijkheid om een dag aan een goed doel te doneren. Die dag wordt dan - onder het motto ‘Geef een nachtzoen’ – ingezet als bijdrage voor een overnachting voor een familie in het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. maken. Zo kan een kind dat in het nabijgelegen Erasmus MC Sophia ligt namelijk toch iedere nacht die zo belangrijke knuffel voor het slapen gaan krijgen en kan een heel gezin dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode. De kosten van een overnachting bedragen namelijk ongeveer 75 euro, waaraan de familie zelf slechts 15 euro hoeft bij te dragen.

 
 

Geef ook een dag!

Ook een bijdrage leveren dit goede doel of het doel van uw keuze? ADP ontwikkelde voor klanten gebruiksvriendelijke mogelijkheden om door medewerkers voor het goede doel verkochte dagen te verlonen. Ook zo draagt ADP bij aan maatschappelijk verantwoorde, innovatieve initiatieven.

 
 

ADP-team snelste bij Ladiesrun Rotterdam

ADP op het podium op een mooie zondag in het Rotterdamse Zuiderpark. Met een enthousiast én ijzersterk team deden we mee aan de Ladiesrun 2019 voor Pink Ribbon.

Leontien, Roos, Stefanie en Yvonne kwamen uit in de Businessrun en zetten de snelste tijd neer. Collega Leontien den Boogert was ook nog eens de snelste vrouw. Wat een mooie prestatie! De opbrengst van de Ladiesrun ten goede aan Pink Ribbon/borstkankeronderzoek. Natuurlijk doet ADP ook volgend jaar weer mee!