Het personeelsbestand van organisaties ziet er in 2020 heel anders uit dan vandaag. Mensen zullen prioriteit nummer 1 zijn. De enige onzekerheid is welke rol HR en technologie daarin spelen.

Webinar Workforce 2020

Dit verhelderende webinar toont een interessante discussie tussen Mark Martin, senior HR Directeur en Bridget Penney, Vice President, Human Resources van ADP GES International Sales over wat zakelijke leiders verwachten van hun medewerkers, welke basis HR nu moet leggen zodat ze grote stappen kunnen zetten met de medewerkers-agenda van morgen en welke rol technologie speelt bij het mogelijk maken van de visie op ‘Workforce 2020’

Mark Martin

Mark is de CEO van Foundation Stones, een HR-consultancy bedrijf. Zijn laatste rol was Groep HR-Directeur van Direct Line Group, waar hij leiding gaf aan het opnieuw opzetten van de HR-afdeling en de uitrol van 7 nieuwe systemen met een waarde van 43 miljoen pond. Dit ging gepaard met de introductie van nieuwe arbeidsvoorwaarden en aanwezigheid van het bedrijf in de digitale wereld.

Daarvoor was hij lid van de Raad van Bestuur van T-Mobile, waar hij betrokken was bij een grote aanpassing van HR-systemen. Hij heeft uitgebreide ervaring in HR op directie en strategisch niveau en helpt HR nu te begrijpen wat bedrijven nodig hebben in de toekomst.

Bridget Penney

Bridget is momenteel Vice President Human Resources voor GES International Sales en  verantwoordelijk voor de ADP Sales organisatie in alle landen buiten Noord-Amerika. Met 20 jaar HR ervaring heeft ze diverse HR-functies bekleed in een breed spectrum van bedrijven en organisaties. Bridget trad in 2004 in dienst bij ADP als een leiderschaps- en ontwikkelconsultant.

Voorafgaand aan haar huidige rol, was Bridget Vice President, Global Sales Leadership Development, waar zij verantwoordelijk was voor de visie en de uitvoering van de wereldwijde leiderschapsontwikkeling strategie van de afdeling verkoop. Zij beschikt over uitgebreide ervaring in zowel het veld als op divisie en corporate niveau en is betrokken geweest bij grootschalige service en sales initiatieven. Voordat ze bij ADP ging werken was Bridget werkzaam bij Motorola als HR-professional, waar ze een internationaal medewerkersbestand ondersteunde.