Vergoeden van kosten

Wie praat over het vergoeden van kosten, Expense Management, heeft het in Nederland al snel over regelingen en afspraken die naast en soms ook door elkaar lijken te lopen.

Einde aan gedoe met bonnetjes!

In deze publicatie houden we het gelukkig praktisch en maken we duidelijk onder welke voorwaarden je kosten aan je mensen kunt vergoeden zonder dat hierover nog een keer loonbelasting en premies betaald moeten worden.

Een belangrijke ontwikkeling is dat slimme techniek zowel declareren als een snelle, kosteneffectieve afhandeling van de onkostenvergoedingen steeds makkelijker maakt. Sterker nog, ontwikkelingen op dat terrein zouden wel eens het definitieve einde van het jarenlange ‘gedoe met bonnetjes’ kunnen zijn. Tot ziens bonnetjesmethode!

Vergoeden werkelijk gemaakte kosten

In dit whitepaper over declaraties en kostenvergoedingen gaat het om het vergoeden van werkelijk gemaakte kosten. Dus niet om extra vergoedingen aan jouw medewerkers bovenop hun salaris, zoals Fiets van de zaak of extra reiskostenvergoeding. In dat geval regelt de Werkkostenregeling (WKR) dat je maximaal 1,2% van de totale loonsom - de ‘vrije ruimte’ - mag besteden aan onbelaste zaken voor je werknemers. Meer informatie over de WKR »

Download deze publicatie

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.