Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden voor medewerkers zijn essentieel om uitstekende, talentvolle medewerkers aan te trekken en te behouden voor de lange termijn. Maar arbeidsvoorwaarden zijn soms te ingewikkeld en er wordt vaak niet goed over gecommuniceerd.

90% snapt niks van arbeidsvoorwaarden

Geen wonder dus dat slechts 9% van de medewerkers het beloningsbeleid van hun bedrijf volledig begrijpt. Hoe wordt u een magneet voor talent? En hoe zorgt u tegelijkertijd voor een efficiënt beheer en harmonisatie van uw arbeidsvoorwaarden in alle landen waar u actief bent?

Communiceer over arbeidsvoorwaarden

Het antwoord is vrij eenvoudig. Effectief luisteren en communiceren met medewerkers is een deel van het antwoord. Maar ook de empowerment van uw medewerkers met een gecentraliseerde en geconsolideerde arbeidsvoorwaardenoplossing, in combinatie met lokale ondersteuning!

Zowel organisaties als werknemers moeten flexibeler worden

Gemeenten, waterschappen, welzijnsorganisaties, provincies en veiligheidsregio’s: organisaties die zonder uitzondering te maken hebben met veranderende verantwoordelijkheden. Bij een nieuwe, wendbare, organisatie hoort ook een flexibeler werknemer.

Sterker nog, een flexibeler werknemer is vaak het begin van een succesvolle transformatie en deze ontwikkeling sluit aan op de behoefte van steeds meer werkenden aan keuzevrijheid en flexibiliteit.

Het Individueel Keuzebudget (IKB) is ingevoerd om een bijdrage te leveren aan deze verandering.

Download deze publicatie over arbeidsvoorwaarden

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.