Everest Group Multi-Country Payroll Solutions PEAK Matrix 2020 Assessment

Sectoranalist Everest Group heeft ADP® uitgeroepen tot koploper in de Multi-Country Payroll (MCP) Solutions PEAK Matrix 2020 Assessment! De markt voor MCP-oplossingen behoort tot de meest concurrerende en snelgroeiende markten in de HRO-ruimte en het belang ervan is na COVID-19 alleen maar toegenomen vanwege de toenemende noodzaak om te zorgen voor compliance, het welzijn van medewerkers en het verlagen van kosten door middel van digitale transformatie.

Sinds de start van de beoordeling heeft Everest Group ADP gerangschikt onder de koplopers vanwege zijn wereldwijde aanwezigheid, servicemogelijkheden, innovatieve technologie zoals salarisbenchmarking en functies om de ervaring van de payrollmedewerker te verbeteren. 

Hier is een citaat van de hoofdanalist bij Everest:

“ADP’s uitgebreide geografische aanwezigheid, partnerschappen en technologische mogelijkheden van de volgende generatie hebben ertoe bijgedragen dat het bedrijf zijn positie als koploper heeft kunnen handhaven in de Multi-Country Payroll (MCP) Solutions PEAK Matrix Assessment. De focus op het versterken van het aanbod door middel van verbeterde integratiemogelijkheden, oplossingen voor analyse en benchmarking en diensten met toegevoegde waarde zorgen ervoor dat het bedrijf goed is gepositioneerd voor aanhoudend succes”

—Anil Vijayan, Vice President bij Everest Group.

Bekijk de resultaten door nu het rapport van de Everest Group Multi-Country Payroll Solutions PEAK Matrix 2020 te downloaden!

Download het rapport

ADP Rethink 2020

Analistenrapport: Everest Group Multi-Country Payroll Solutions PEAK Matrix 2020 Assessment

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.