Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 

Wereldwijde werktrends en de invloed op mensen

 

Werken verandert sneller dan ooit tevoren. Werknemers willen naast meer autonomie, keuzevrijheid en flexibiliteit ook toegang tot realtime educatie. Tegelijk hechten ze aan stabiliteit en doen ze het liefst zinvol werk.

 
 

Wat speelt er écht bij jouw mensen?

Wat motiveert jou en je medewerkers om aan het werk te gaan? Iedereen heeft z'n eigen drijfveren en dat zorgt voor een interessante en diverse werkplek. Alleen met behulp van grondig onderzoek en uitgebreide feedback van medewerkers krijg je een compleet beeld van de factoren die een rol spelen in de betrokkenheid van jouw medewerkers. Het ADP 'People Unboxed'- rapport helpt je op weg.

 
 
 

The Workforce View in Europe 2018

Europa anno 2018 ziet er heel anders uit dan het Europa van een paar jaar geleden. Wijdverbreide economische groei en dalende werkloosheid duiden op een periode van relatieve stabiliteit. Tegelijk verhult dit een continent dat zich, aangestuurd door de technologie, sneller ontwikkelt dan veel mensen voor mogelijk hielden.

 
 
 

Hoe Werk Verandert

Om te begrijpen wat de invloed is van werktrends op de werkvloer, heeft ADP Research Institute® (ADP RI) onderzoek uitgevoerd onder werkgevers en werknemers in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. Het onderzoek 'Hoe Werk Verandert' biedt niet alleen inzicht in opkomende werktrends, maar ook in de behoeften van werknemers.

Deze benadering schetst een beter langetermijnbeeld. Dat maakt het ook mogelijk vooruit te blikken naar de nieuwe grenzen van het werken in de wereld en hierop in te spelen.

 
 
 

HCM Dynamics

Hoe kan HR voldoen aan de toenemende verwachtingen? Digitale transformatie, schaarste aan talent, besluitvorming op basis van data, stroomlijning processen en uw internationale HR afstemmen op lokale behoeften zorgen voor extra druk op uw HCM-systemen.