Wat vinden uw medewerkers van hun werkschema, onbetaald overwerk of de ondersteuning die uw bedrijf biedt op het gebied van geestelijke gezondheid? Als er geen kennis aanwezig is over de behoeften en wensen van uw medewerkers, is het voor HR-teams vrijwel onmogelijk om zich aan te passen aan nieuwe trends en waardevolle talenten binnen de organisatie te behouden.

Voor het rapport Workforce View in Europe 2019 van ADP hebben we meer dan 10.000 medewerkers verspreid over hele continent gevraagd naar hun plannen, voorkeuren en frustraties.

Bekijk ons webinar over Workforce View 2019 en luister naar experts die de laatste resultaten bespreken, waaronder verrassende ontwikkelingen, zoals:

  • Hoeveel van de millennials zou overwegen hun baan op te zeggen als ze erachter komen dat hun werkgever mannen en vrouwen ongelijk betaalt.
  • Wat is de achterliggende reden van de grote verschuiving in het aantal medewerkers dat overweegt freelancer of ZZP'er te worden.
  • Hoe vertrouwen in de eigen vaardigheden verandert per leeftijdsgroep.

Workforce View 2019 webinar

Kijk nu en leer meer over de veranderende meningen over werk in Europa, en ontdek wat HR- en talentteams kunnen doen om de beste mensen voor uw bedrijf te werven en te behouden.

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.