Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

 
 

Finale HR Challenge

Meespelen kan niet meer. Winnen nog wel. Want ook voor het publiek bij het Finale Event zijn er mooie prijzen. Schrijf je nu gratis in!

 

Onze rondewinnaars binden de strijd aan om de hoofdprijs: de cheque van  € 1000 en de Leergang Bedrijfskunde voor HR verzorgd door HR Academy. Natuurlijk zijn er ook mooie cheques voor de runners up en leuke prijzen voor het publiek in de zaal. Schrijf je gratis in!

 
 

Tools voor meer Engagement

Tom Pel, Head of HR HQ Booking.com en winnaar van de HR-proffie onthult het HR-geheim achter deze succesvolle reserveringssite met wereldwijd duizenden betrokken medewerkers.  

Coach Robin van Galen behaalde met het Nederlands dames waterpoloteam goud op de Olympische Spelen en coacht nu het herenteam. Als geen ander kent hij het dunne lijntje tussen winnen en verliezen en weet hij zijn team steeds opnieuw te motiveren. Van Galen verdiepte zich in teamprocessen en leiderschapsstijlen. Wat is een mooier podium dan de HR Challenge voor zijn tips en ervaringen?

 
 
 

Interactie en netwerken

Het HR Challenge Event wordt jaarlijks bezocht door professionals uit het vakgebied die uitgedaagd willen worden om hun actuele HR-kennis te toetsen. Niet alleen deelnemers aan de online quiz geven acte de présence. Ook niet-deelnemers zijn van harte uitgenodigd om ter plekke hun eigen kennisniveau te meten tijdens de live quiz. Tijdens en na afloop van het event heeft u ook volop mogelijkheden om van gedachten te wisselen en te netwerken met vakgenoten.

 

Programma

 • 15.00 uur - Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • 15.30 uur - Opening Peter van den Hout, hoofdredacteur HR Praktijk
   
 • 15.40 uur - HR Challenge Spelronde 1
 • 16.00 uur - Keynote speaker Tom Pel, Booking.com:
  Engagement bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland
   
 • 16.20 uur - HR Challenge Spelronde 2
 • 16.40 uur - Keynote speaker Robin van Galen, gouden waterpolocoach:
  Hoe houd je teams gemotiveerd en stijg je tot Olympische hoogten?
   
 • 17.00 uur HR Challenge - finale
 • 17.15 uur Borrel en netwerken
 
 

De HR Challenge is een initiatief van ADP Nederland en Uitgeverij WEKA (hrpraktijk.nl)