Uitdaging of kans?

Niets doen is duidelijk geen optie. Maar we weten dat zelfs leiders die bereid zijn om verandering te omarmen soms niet weten waar ze moeten beginnen.

Dit inzichtelijke e-book belicht de stand van zaken rondom payroll vandaag de dag en wat er gedaan kan worden om deze voortploeterende kostenplaats te veranderen in een strategisch voordeel. U ontdekt een gefaseerde aanpak voor payrolltransformatie waarmee u sneller kunt profiteren van de voordelen van het transformatieproject voor uw salarisverwerking.

We laten u ook kennismaken met de zes zwakheden op het gebied van payroll die door COVID-19 zijn blootgelegd.

eBook Payroll

Kleine stappen of grote sprongen?

3 fasen van payrolltransformatie

“We hebben meerdere leveranciers vervangen door ADP als onze enige wereldwijde leverancier. We hebben ADP in 30 landen gelanceerd, en dat binnen een tijdsbestek van 18 maanden. Nu wordt 99,9% van onze medewer-kers betaald via ADP .”

Traci Memmott, Global Head van Payroll, PayPal

Optimisation

1. Optimalisatie
Proces- en systeemevaluatie


Elimineer kosteninefficiënties en zoek manieren om uw payroll-oplossing te vereenvoudigen.

Visibility

2. Inzicht
Delen van gegevens en bevraging


Breng veranderingen aan die het mogelijk maken om salarisgerelateerde gegevens te delen binnen uw hele organisatie, zowel lokaal als wereldwijd.

Agility

3. Wendbaarheid
Strategische planning


Zorg voor flexibiliteit in uw payroll-oplossing zodat u nieuwe manieren van werken kunt integre-ren.


Op losse schroeven of doeltreffend?


Download deze infographic voor meer informatie over de vraag waarom geen enkele organisatie mogelijkheden kan negeren om een concurrentievoordeel te behalen en hoe dat te doen.

Geen enkel ander salarisverwerkend bedrijf heeft onze ervaring of geniet het vertrouwen van 810.000 klanten.

Geen enkel ander bedrijf verdiept zich al 70 jaar in de problemen van payroll en het vinden van oplossingen voor een breder scala aan bedrijven over de hele wereld.

Een nieuwe kijk op payroll.