Uw gids voor payrolltransformatie in 2021

Deze gratis gids over payrolltransformatie legt uit wat de belangrijkste uitdagingen voor payrollmanagers zijn en waarom het transformeren van uw payrollproces en -systemen in 2021 uw teams zou kunnen helpen de kracht van payroll te ontgrendelen.

Door uw verouderde systemen te vervangen en een geïntegreerde oplossing voor meerdere landen te bouwen, kunt u kostbare fouten verminderen en payrollmanagement vereenvoudigen.

Ontdek hoe de juiste expertise, processen en technologie samenkomen om het juiste salaris aan de juiste mensen te betalen.

eBook Payroll

Kleine stappen of grote sprongen?

Er is nooit een beter moment geweest om uw payroll te moderniseren. U zult versteld staan hoe snel de voordelen met een beetje hulp van experts te zien zijn. Dus wat weerhoudt uw organisatie ervan om aan de slag te gaan?

Fase 1. Optimalisatie

Fase 2. Zichtbaarheid

Fase 3. Wendbaarheid

Werk kosteninefficiënties weg en zoek naar manieren om payroll te vereenvoudigen.

Lever nauwkeurige payrollgegevens om snel te kunnen reageren op veranderende behoeften en regelgeving.

Zorg voor flexibiliteit in uw payroll-oplossing zodat u nieuwe manieren van werken kunt integreren.

Download deze gratis transformatiegids voor meer uitleg over de drie belangrijkste fases voor het bereiken van kostenbesparingen, meer informatie over procesoptimalisatie en meer waardevolle inzichten voor uw bedrijf.

We hebben meerdere leveranciers vervangen door ADP als onze enige wereldwijde leverancier. We hebben ADP geïntroduceerd in 30 landen, allemaal binnen het door ons gestelde tijdsbestek van 18 maanden. Nu wordt 99,9% van onze medewerkers betaald via ADP."

Traci Memmott, Global Head van Payroll, PayPal

Payroll is een proces – laat ons u helpen bij het ontwerpen en leveren van de juiste oplossing voor u:

Word complexiteit op grote schaal de baas
Gebruiksklare, snel te implementeren geautomatiseerde oplossingen die sterk waardegedreven zijn en in elk stadium door payroll-experts van ADP worden ondersteund.

Kies uit een flexibel aanbod van modellen
Van één eenvoudige internationale payroll-cloud tot complexe maatwerkimplementaties geleverd via uw Shared Service Centre of als een Managed Service.

Maak gebruik van diepgaande expertise op het gebied van regelgeving
Onze 3000 toegewijde regelgevingsspecialisten ondersteunen u bij het omgaan met de 1500 nieuwe voorschriften die wereldwijd zijn ingesteld en van invloed zijn op payroll sinds de coronacrisis toesloeg.

Geen enkel ander payrollbedrijf heeft onze ervaring of geniet het vertrouwen van meer dan 920.000 klanten.

Geen enkel ander bedrijf verdiept zich al 70 jaar in de problemen van payroll en het vinden van oplossingen voor een breder scala aan klanten over de hele wereld.

Download uw gids over payrolltransformatie of neem contact op met een ADP-expert.

Een nieuwe kijk op payroll met ADP

We gaan de perfecte oplossing voor uw bedrijf zoeken.

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

HR-kennis bereikbaar

Drie stappen om de mogelijkheden van payroll te benutten

In deze gratis payroll-optimalisatiegids van ADP leest u hoe u uw payroll in drie stappen (of fasen) kunt transformeren en wat dat voor culturele en commerciële voordelen kan hebben voor uw organisatie.

Hoe u IT meekrijgt in het plan om uw payroll te transformeren

Waarom moeten we veranderen? Het antwoord, zoals u dat vindt in deze gratis gids van ADP, is dat uw organisatie het zich eenvoudigweg niet langer kan veroorloven om payroll te negeren als manier om kosten te verminderen en de operationele efficiëntie te vergroten.

De potentie van payroll: Enquête internationale payroll 2021

Deze enquête over internationale payroll laat zien dat een vaak vergeten functie, namelijk payroll, voor organisaties een katalysator kan zijn van toekomstige groei.