Uw gids voor payrolltransformatie in 2021

Deze gratis transformatiegids bevat een overzicht van de belangrijkste uitdagingen voor payroll en biedt antwoord op de vraag hoe uw teams de kracht van payroll kunnen ontsluiten door uw bedrijf te ontdoen van beperkende werkmethoden.

Het vervangen van verouderde systemen verbetert de efficiëntie van financiële en HR-teams en de betrokkenheid van medewerkers.

Ontdek hoe de juiste expertise, processen en technologie samenkomen om het juiste salaris aan de juiste mensen te betalen.

eBook Payroll

Kleine stappen of grote sprongen?

Fase 1. Optimalisatie

Fase 2. Zichtbaarheid

Fase 3. Wendbaarheid

Maak payroll gestroomlijnd, voordelig en voorspelbaar.

Krijg toegang tot nauwkeurige payrollgegevens, zodat u snel kunt reageren op veranderende behoeften en regelgeving.

Implementeer wendbare systemen die klaar zijn om probleemloos salarissen te betalen.

Geloof ons niet op ons woord

Er is nooit een beter moment geweest om uw payroll te moderniseren. De onderstaande voorbeelden van ADP-klanten laten zien dat de transformatie waarschijnlijk sneller verloopt dan u denkt:

transformeerde de internationale payroll in slechts
 

18 MAANDEN

zette gigantische strategische stappen in slechts
 

4 MAANDEN

Dus wat weerhoudt uw organisatie ervan om aan de slag te gaan? Download deze gratis gids over payrolltransformatie voor meer uitleg over de drie belangrijkste fases voor het bereiken van kostenbesparingen, meer informatie over procesoptimalisatie en meer waardevolle inzichten voor uw bedrijf.

"In dit onvoorspelbare financiële klimaat komen strategische voordelen voort uit de eenvoudigste aanpassingen met de grootste positieve gevolgen voor de organisatie. Deze veranderingen zijn waarschijnlijk te vinden op onverwachte plaatsen zoals payroll."

Payroll is een proces – laat ons u helpen bij het ontwerpen en leveren van de juiste oplossing voor u:

Word complexiteit op grote schaal de baas
Gebruiksklare, snel te implementeren geautomatiseerde oplossingen die sterk waardegedreven zijn en in elk stadium door payroll-experts van ADP worden ondersteund.

Kies uit een flexibel aanbod van modellen
Van één eenvoudige internationale payroll-cloud tot complexe maatwerkimplementaties geleverd via uw Shared Service Centre of als een Managed Service.

Maak gebruik van diepgaande expertise op het gebied van regelgeving
Onze 3000 toegewijde regelgevingsspecialisten ondersteunen u bij het omgaan met de 1500 nieuwe voorschriften die wereldwijd zijn ingesteld en van invloed zijn op payroll sinds de coronacrisis toesloeg.

Geen enkel ander payrollbedrijf heeft onze ervaring of geniet het vertrouwen van meer dan 920.000 klanten.

Geen enkel ander bedrijf verdiept zich al 70 jaar in de problemen van payroll en het vinden van oplossingen voor een breder scala aan klanten over de hele wereld.

Download uw gids over payrolltransformatie of neem contact op met een ADP-expert.

Een nieuwe kijk op payroll met ADP

We gaan de perfecte oplossing voor uw bedrijf zoeken.

* verplicht veld

010 459 8644
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen

HR-kennis bereikbaar

Drie stappen om de mogelijkheden van payroll te benutten

In deze gratis payroll-optimalisatiegids van ADP leest u hoe u uw payroll in drie stappen (of fasen) kunt transformeren en wat dat voor culturele en commerciële voordelen kan hebben voor uw organisatie.

Hoe u IT meekrijgt in het plan om uw payroll te transformeren

Waarom moeten we veranderen? Het antwoord, zoals u dat vindt in deze gratis gids van ADP, is dat uw organisatie het zich eenvoudigweg niet langer kan veroorloven om payroll te negeren als manier om kosten te verminderen en de operationele efficiëntie te vergroten.

De potentie van payroll: Enquête internationale payroll 2021

Deze enquête over internationale payroll laat zien dat een vaak vergeten functie, namelijk payroll, voor organisaties een katalysator kan zijn van toekomstige groei.