Angst of vertrouwen? Een nieuwe kijk op payroll

Dit e-book bevat een overzicht van de belangrijkste uitdagingen voor payroll en biedt antwoord op de vraag hoe uw teams de kracht van payroll kunnen ontsluiten door uw bedrijf te ontdoen van beperkende werkmethoden.

  • Het vervangen van vermoeide en verouderde systemen zal de efficiëntie van de afdelingen Financiën en HR verbeteren.
  • Uw bedrijf kan zich aanpassen aan veranderende werkpraktijken.
  • Versnipperde tactische silo's van bedrijfsvoering en gegevens kunnen worden samengebracht om een krachtige strategische drijfveer voor succes te vormen.
  • De juiste expertise, processen en technologie komen samen om het juiste salaris aan de juiste mensen te betalen.

Kleine stappen of grote sprongen?

Werd er in betere tijden nog niet naar gekeken, de transformatie van payroll is nu essentieel voor HR- en financiële managers om samen aan te pakken. We onderscheiden drie belangrijke fasen om succes te boeken met de juiste mensen, processen en technologie.

Optimisation

1. Optimalisatie
Proces- en systeemevaluatie


Heb een holistische kijk op payroll ten opzichte van de bedrijfsdoelstellingen en zie hoe optimalisa-tie en verbeterde efficiency leiden tot commerciële en culturele voordelen.

Visibility

2. Inzicht
Delen van gegevens en bevraging


Lees hoe toegang tot nauwkeurige gegevens de afdelingen Financiën en HR beter kan informeren voor zowel de lokale als internationale payroll, zodat afdelingen snel kunnen inspelen op verande-rende behoeften en regelgeving.

Agility

3. Wendbaarheid
Strategische planning


Begrijp waarom innovatieve, reactieve bedrijfsuitbreiding met flexibele payroll-oplossingen bete-kent dat hoe en waar uw mensen ook werken, u altijd de touwtjes in handen heeft.


Op losse schroeven of doeltreffend?


Download deze infographic voor meer informatie over de vraag waarom geen enkele organisatie mogelijkheden kan negeren om een concurrentievoordeel te behalen en hoe dat te doen.

Geen enkel ander salarisverwerkend bedrijf heeft onze ervaring of geniet het vertrouwen van 810.000 klanten.

Geen enkel ander bedrijf verdiept zich al 70 jaar in de problemen van payroll en het vinden van oplossingen voor een breder scala aan bedrijven over de hele wereld.

Bekijk payroll met een frisse blik.

Download het e-book

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.