De zorg
continu
in beweging

Zorg & Welzijn

De zorg is continu in beweging. Dat geldt zowel voor 'cure' als 'care'. Ziekenhuizen, GGZ, zorginstellingen, thuis- en wijkzorg maar ook kinderopvang, welzijnsinstellingen en hulpverleningsorganisaties moeten voldoen aan steeds veranderende eisen.

 

Zelfsturing

De overheid trekt zich financieel steeds verder terug. Het belang van marktwerking en eigen fondsenwerving neemt toe. Tegelijk eist de steeds mondiger wordende cliënt snelle en persoonlijke zorg. Dat vraagt om een nieuwe manier van werken. Steeds vaker wordt gekozen voor het werken in zelfsturende teams.

Hierbij ligt de verantwoordelijkheid bij de professionals en geeft de organisatie ondersteuning waar dat nodig is. Een daarop toegesneden, gebruiksvriendelijke ondersteuning is dan onontbeerlijk. ADP levert de juiste oplossingen.

 
 

Dienstverlening Zorg & Welzijn

  • Uitstekend gefaciliteerde HR-processen
  • Eenvoudig te koppelen aan veelgebruikte systemen in de zorg
  • Meer ruimte voor HR-strategie
 
 

Ruimte voor HR

ADP is goed thuis in de sector Zorg & Welzijn en zorgt voor uitstekend gefaciliteerde HR-processen, die net zo mobiel werken als uw medewerkers. Altijd met deskundige ondersteuning. Zo krijgt HR in de zorg alle ruimte voor de zo cruciale strategische rol. Dat doen we al jaren, voor vele instellingen in binnen- en buitenland.

 
 
 

Koppeling met andere systemen

De salaris- en HR-systemen van ADP zijn eenvoudig te koppelen met veel gebruikte systemen in de zorg voor onder meer roosterplanning, zoals Ayton, Nedap en Ecare.

 

Mantelovereenkomst Sociaal Werk Nederland

Het ondersteunen van bedrijven en organisaties is ons vak. Social Werk Nederland ondersteunt vooral maatschappelijk ondernemers. Daarom werken ADP en Sociaal Werk Nederland samen in een mantelovereenkomst. Leden krijgen 10 procent korting op de dienstverlening van ADP en ontmoeten elkaar in de speciale gebruikersgroep.

 

ADP Workforce HR-dossier NEN 2082-gecertificeerd

Het HR-dossier van ADP Workforce voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor digitaal dossierbeheer en beschikt over het NEN 2082-certificaat. Organisaties kunnen met ADP Workforce hun HR-dossiers geheel volgens de eisen van de Archiefwet beheren. Dat maakt een extra koppeling overbodig en kan veel kosten besparen.

 
 
 

Outsourcing is kiezen voor focus

Uitbesteden in combinatie met het delegeren van HR-taken naar de lijn, is een keuze voor maximale focus op het strategisch proces rondom instroom, doorstroom en uitstroom. De écht belangrijke HR-taken dus. ADP helpt u dit mogelijk maken met efficiënte oplossingen, dienstverlening en support op het gebied van payroll en HR.

 

Meer weten?

Wat zou het voor uw organisatie betekenen als u kiest voor het uitbesteden van uw salarisadministratie in combinatie met het delegeren van HR-taken. Daarover gaan we graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op. Of lees wat collega-zorgorganisaties van ons vinden.

 

Wat vinden collega zorgorganisaties van ADP?

Buurtzorg blijft flexibel met Workforce
‘De cliënt centraal, niet de organisatie’

ADP zorgt voor eenvoud
‘We hebben de professionals hun vak weer teruggegeven’

 

Contact opnemen

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen