Uitkeringen en pensioenservices - Specialist in excassotrajecten - excasso

Uitkeringen
Pensioenservices
Excassotrajecten

Specialist in excassotrajecten

De bedrijfsprocessen van pensioenfondsen en (pensioen)verzekeraars zijn complex en specifiek. Voor het uitvoeren van het excassotraject dient u specialistische kennis en kostbare software in huis te hebben. Deze kostenpost drukt vaak harder op uw resultaat dan u denkt. Uitbesteden aan excassospecialist ADP is dan een aantrekkelijke optie.

 
 

ADP Excasso in het kort

  • Uitsluitend bruto/nettoberekeningen;
  • Het complete excassotraject;
  • Het printen, verzenden en archiveren van specificaties en indien gewenst andere correspondentie; zowel digitaal als fysiek;
  • Detachering: incidenteel en structureel;
  • Het overnemen van alle activiteiten rondom de excassoadministratie, inclusief verantwoordelijkheid.
 
 

Verwerken van pensioenuitkeringen

Speciaal voor (pensioen)uitkeringen ontwikkelde ADP een oplossing die naadloos aansluit op de bedrijfsprocessen. Met kernwoorden als: snelheid, correctheid, risicoreductie en kostenbeheersing, kunt u erop vertrouwen dat de verwerking van pensioenuitkeringen volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. En de vele administratieve handelingen en het risico op kostbare fouten? Ook die neemt ADP graag van u over! Voor een groeiend aantal grote verzekeraars en (bedrijfstak)pensioenfondsen verzorgt ADP dan ook het volledige excassotraject en alles wat erbij komt kijken.


 

Ontdek uw kansen met de Total Cost of Ownership (TCO) scan

Met de TCO-scan brengt ADP de Total Cost of Ownership van uw excassoproces in kaart. We maken uw (verborgen) kosten en risico’s inzichtelijk, en die vertalen we voor u in kansen. Kansen die u in deze tijd niet kunt laten liggen. Ons advies is vrijblijvend en we voeren de TCO-scan uit wanneer het u het beste schikt. Maar hoe eerder u weet waar uw kansen liggen, hoe beter uw fonds kan presteren.


 

Verbeter uw prestaties en uw dekkingsgraad

Het meeste rendement behaalt u als ADP niet alleen de TCO-scan, maar óók de administratie voor uw excasso uitvoert. Minder fouten, minder onnodige kosten, meer gedeelde verantwoording, minder risico en meer efficiency. Allemaal ten gunste van uw prestaties en uw dekkingsgraad.

 

Delta Lloyd besteedt excasso uit
We wilden de excasso van onze pensioenen uitbesteden en stelden daarbij hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en continuïteit.

ADP verzorgt excasso
Berekening en uitbetaling - van de pensioenen en andere uitkeringen voor zo’n 60.000 Zwitserleven-klanten én voorziet hen van een duidelijke uitkeringsstrook.

"Er komt veel kijken bij de uitkering van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Vroeger deden we bijna alles handmatig. Met ADP is ons uitkeringsproces veel efficiënter ingericht. ADP Excasso werkt snel en overzichtelijk.

 

Contact opnemen

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen