Decentrale overheid Meer doen met minder. Samenwerken met slimme processen.

Zwaarder takenpakket

Decentrale overheidsorganisaties zoals de sociale werkvoorzieningsbedrijven zien hun takenpakket steeds zwaarder worden. Steeds meer mensen met een arbeidshandicap of achterstand tot de arbeidsmarkt moeten en willen aan het werk. Tegelijk krimpt zowel het aantal beschikbare arbeidsplaatsen als het beschikbare budget. Ook de samenwerking met zowel de Rijksoverheid als de participerende gemeenten eist veel aandacht en inspanning.

Regionaal samenwerken

Door de verzwaring van het takenpakket kiezen organisaties in toenemende mate voor (inter)regionale samenwerkingsverbanden. Vaak worden administratieve processen uitgevoerd in Shared Service Centers om de kosteneffectiviteit te vergroten.

Toekomstgericht talentmanagement

De uitdaging voor HR is om de vereiste flexibiliteit van hun organisatie mogelijk te maken. Toekomstgericht talentmanagement en efficiënte HR-processen zijn daarvoor de juiste instrumenten. Steeds meer organisaties maken de keuze voor de geïntegreerde HR-oplossingen van ADP.

ADP voor uw organisatie in het kort:

  • Ruime ervaring met shared service centers.
  • Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid, verlof en verzuim invoeren.
  • Direct inzicht in managementinformatie zoals (flexibele) urenregistratie, (loon)kosten per team, opleidingen en vaardigheden.
  • NEN 2082-gecertificeerd HR-dossier.

Focus op kwaliteit

ADP kent het snel veranderende maatschappelijke en politieke landschap. We verwerken die kennis zorgvuldig in onze digitale oplossingen. Organisaties kunnen daardoor snel en efficiënt reageren en acteren op alle veranderingen. Niet alleen op de huidige maar zeker ook op de toekomstige ontwikkelingen.

Met de juiste ondersteuning komt de focus weer terug op de kernactiviteit: bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken van de cliënten.

ADP Workforce HR-dossier NEN 2082-gecertificeerd

Het HR-dossier van ADP Workforce voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor digitaal dossierbeheer en beschikt over het NEN 2082-certificaat. Organisaties kunnen met ADP Workforce hun HR-dossiers geheel volgens de eisen van de Archiefwet beheren. Dat maakt een extra koppeling overbodig en kan veel kosten besparen.

 

IMpact

IMpact geeft al 65 jaar maatschappelijk invulling aan alles wat met werk te maken heeft in de regio Kampen en Dronten. Bedrijven en organisaties kunnen er terecht voor productiewerkzaamheden en diensten als catering, postbezorging en groenonderhoud.

 

NoordWestGroep

Hoe help je mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt aan het werk? Voor die uitdaging ziet NoordWestGroep zich in de gemeente Steenwijkerland dagelijks gesteld. Hier wil men mensen zo hoog mogelijk op de werkladder plaatsen.

Contact opnemen

 

* verplicht veld

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
U moet een geldig e-mailadres opgeven.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Opmerkingen