Internationale salarisverwerking - Internationale payroll en HR

ADP Streamline
Wereldwijde
payroll services.

Payroll in meerdere landen

Voor bedrijven met medewerkers in meerdere landen biedt ADP Streamline, een complete multi-country payroll en HR services oplossing, geleverd door één leverancier.

 
 

Internationale payroll en HR

ADP Streamline biedt een simpele en consistente set van processen en tools waarmee u uw internationale payroll and HR administratie beheert. U profiteert van de kennis van ADP op het gebied van lokale wensen en eisen en de toegang tot lokale resources. Door gebruik te maken van een outsourcing servicemodel kunt u zich concentreren op het zo doelmatig mogelijk runnen van uw bedrijf, rechtstreeks vanuit uw hoofdkantoor.

ADP Streamline kan ook koppelen aan ADP GlobalView voor een complete internationale Human Capital Management oplossing.

 
 

Minimaliseer uw risico

ADP heeft meer dan 3.500 experts aan boord, die over internationale payroll kennis beschikken. Daarmee bieden zij u best practices en de technologie waarmee u uw human capital beheert en de risico’s op non-compliance reduceert.

Tools op het gebied van rapportage en analyses bieden een accuraat overzicht van headcount en andere payrolldata die resulteren in metrics en rapporten op het gebied van payroll en HR. Dit stelt u in staat om beter toezicht te houden en grotere administratieve controle te hebben op uw internationale human capital vanuit uw hoofdkantoor.

 

Voorspel en verlaag kosten

ADP helpt u in te zien waaraan u uw geld besteedt en vermindert de complexiteit die veroorzaakt wordt door het gebruik van meerdere platformen door de tools te leveren waarmee u uw internationale data kunt analyseren.

 

Focus op uw business

ADP heeft de experts en de oplossing die u helpen de problemen die u tegenkomt als u groeit en uw organisatie internationaal uitbreidt op te lossen. Uw problemen groeien exponentieel naarmate uw international expansie toeneemt. Met één enkel aanspreekpunt minimaliseert u de behoefte aan specialisten ter plaatse en elimineert u de koppeling die nodig is tussen uw systemen en locale payroll systemen.

Klik hier voor meer informatie op de internationale Streamline site

 

Contact opnemen

* geeft verplicht veld aan

Opmerkingen