Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

BLOGS

Helping ignite the power of your people.

 

Over de auteur

Cécile Georges is de Global Chief Privacy Officer (CPO) van ADP. Sinds december 2016 geeft zij leiding aan het Privacy en Data Governance-team, onderdeel van de Global Compliance-organisatie.

Het team adviseert en begeleidt (operationeel) wereldwijd alle ADP-bedrijfsonderdelen en is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de ADP-compliancy programma’s op het gebied van de bescherming van persoonlijke informatie.

In haar vorige rol als leidend advocaat voor de regio Azië-Pacific verhuisde Cecile van Frankrijk naar Singapore voor de ondersteuning van de geografische uitbreiding van ADP in die regio.

Cécile trad in 1999 in dienst bij ADP en bouwde mee aan juridische afdeling in Frankrijk. In 2006 werd zij benoemd tot hoofd JZ voor Europa en VP, Assistant General Counsel. In 2011 werd zij verantwoordelijk voor alle juridische zaken van Employer Services International.

Cécile richt zich altijd op de ontwikkeling van prestatiegerichte teams die klanten op een excellente manier ondersteunen. Cécile heeft een Magistère (Masters) in informatietechnologie en slaagde voor de Parijse balie.

 

Meer blogs van Cécile Georges: