BLOGS

Helping ignite the power of your people.

hr

Strategische samenwerking Validata en ADP

Complete HR-proces in beeld

5/02/2021

ADP zoekt voortdurend naar de beste oplossingen voor onze klanten en werkt daarvoor samen met de marktleiders in het HR-domein. Via ADP Marketplace kunnen klanten zelf de meest optimale mix van oplossingen te kiezen. Door het aangaan van een strategisch partnership met Validata hebben ADP-klanten nu ook de mogelijkheid om employment screening te integreren in hun HR-oplossing.

ADP en Validata werken sinds enige tijd in geheel Europa en binnen een aantal belangrijke sectoren samen. Hiermee wordt de jarenlange expertise van Validata op het gebied van pre- en in employment screening gecombineerd met de HR- en payrolloplossingen van ADP en hebben klanten het complete HR-proces in beeld. Of ze nu lokaal of wereldwijd actief zijn, alle bedrijven zullen de toegevoegde waarde ervaren van een combinatie van HR, payroll én screening in een cloudgebaseerde HCM-oplossing.

De voordelen van geïntegreerde HR-oplossingen

Geïntegreerde HR-oplossingen helpen bij het leveren van nauwkeurigere en consistentere rapportage, verbeteren de teamproductiviteit en stellen bedrijven in staat tot een beter strategisch inzicht in het personeelsbestand en alle bijbehorende processen.

In de HR-wereld zijn het aantrekken, ontwikkelen en behouden van deskundige, toegewijde en enthousiaste medewerkers de belangrijkste doelstellingen. Door de gespecialiseerde screeningdiensten van Validata te combineren met de expertise van ADP in de HR-sector, kunnen klanten deze doelen gemakkelijk en met vertrouwen bereiken.


“Deze samenwerking is een grote stap voorwaarts voor de HR-sector en onze klanten. Het optimaliseren van de HR-experience voor kandidaten en bedrijven is een topprioriteit en dit komt op een hoger plan door het combineren van de innovatieve oplossingen van ADP en Validata. Dit biedt een scala aan kansen voor 2021.”

Job van de Weijde, CFO Validata 


"De samenwerking met Validata en ADP NL versterkt ons verder in het ingeslagen strategische pad. Als een van s’werelds grootste HR-leveranciers bieden wij oplossingen voor de gehele loopbaancyclus van medewerkers. Onze klanten hebben hier het gehele arbeidsproces in beeld en wij zijn trots dat Validata nu ook onderdeel uit maakt van ADP Marketplace."

Daniel Kram, CFO ADP Nederland

Over Validata

Validata is een innovatief, wereldwijd actief technologiebedrijf, gespecialiseerd in background screening. Validata versterkt het vertrouwen in de mensen met wie u werkt. Onze compliant software en uitstekende ondersteuning  stellen u in staat om uw kandidaten en medewerkers veilig te screenen. Validata neemt u het volledige screeningproces uit handen en helpt u bij het nemen van veilige en slimme wervingsbeslissingen.

Over ADP

Als één van de grootste en meest ervaren HR-leveranciers biedt ADP oplossingen op het gebied van de hele loopbaancyclus van medewerkers. Van salarisverwerking en excasso tot geavanceerde oplossingen voor talentmanagement, opvolging en data-analyse. Ongeacht grootte of branche vertrouwen bedrijven over de hele wereld op ADP’s cloud software en expertise om het potentieel van hun mensen te benutten.  

Tags:hr