Contact

Contact

hr_services

Contact

Ik wil contact met een ADP expert

BLOGS

Helping ignite the power of your people.

20/09/2017

 
 

Kent u dat blije gevoel dat uitkomt wat je had gedacht? En dan… dat u na wat langer nadenken toch wel wat schaduwkanten ziet?

 

Ingewikkelde zaken simpel uitleggen

Dat gevoel had ik gisteren na het openbaar maken van de laatste belastingplannen van kabinet Rutte II. Zie je wel, zoals we verwachtten niet veel schokkend nieuws. Maar toch ook wel jammer. Want één van de leukste kanten van mijn werk vind ik dat ik soms heel ingewikkelde zaken mag proberen zo simpel mogelijk aan u uit te leggen.

Ook miste ik gistermiddag en -avond de hectiek die er altijd is als we de Speciale editie Update Bulletin Prinsjesdag (een hele mond vol ja) maken en versturen. De uitdaging was eerder om het schaarse nieuws prettig te verpakken…

 

Koopkrachtverbeteringen

Kunt u dan rustig achterover leunen en vast gaan nadenken hoe u uw koopkrachtverbetering zal gaan besteden? Nee, natuurlijk niet. Genoeg werk aan de winkel voor de HR- en salarisprofessional bij de wisseling van 2017 naar 2018.

AVG, 3e WW-jaar, loonkostenvoordelen. Ze staan allemaal vermeld in ons special updatebulletin. Want ja, u verwacht altijd een hectische periode in december en januari, en die verwachting komt ook dit jaar weer gewoon uit.

Maar ik leg het u graag uit op één van onze jaarlijkse check-up seminars