BLOGS

Helping ignite the power of your people.

adp

Iedereen telt mee!

Een paar jaar geleden was het ‘hot' binnen bedrijven: company values. Bij ADP bleven we niet achter. Door een wereldwijde campagne om bottom up waarden voor al onze vestigingen te formuleren, werden onze 7 waarden voor de meeste medewerkers een levend begrip.

Sinds de komst van de crisis is het onderwerp in de media wat op de achtergrond geraakt. Gelukkig zijn onze waarden al vele jaren stevig verankerd in ons beleid.

Dat merk je als ADP-medewerker en dat wordt ook door meer partijen gezien. Zo prijkt ADP Inc. trots op de selectie voor de 2014 Working Mother List met 100 beste bedrijven voor werkende moeders.

Eerder dit jaar stonden we al op de lijst voor beste werkgevers voor multiculturele vrouwen. Super! Op de lijst zijn we in goed gezelschap. Denk aan Cisco, Allianz, Deutsche Bank, Lego en KPMG.

Talent

Rita Mitjans, verantwoordelijk voor diversiteit binnen ADP: "Veel van onze talentvolle medewerkers zijn werkende moeders. Ze zitten op sleutelposities als het gaat om klantcontact en leidinggeven. Door het aanbieden van flexibele werktijden en allerlei voorzieningen helpen we ze om werk en zorg te combineren. Daarmee helpen we trouwens ook andere collega's, ons bedrijf, onze klanten én de sociale omgeving."

Ook vaders

Mijn kinderen zijn al groot. Maar de mogelijkheid om flexibel te werken hielp en helpt me ook om mantelzorg te verlenen aan familie en om actief te zijn in mijn woonomgeving op momenten dat dat nodig is. Datzelfde geldt voor mijn directe collega's, ook vaders trouwens. Maar daarover een andere keer.

Tags:adpwerkende moedersiedereen telttop 100 beste bedrijven