hr challenge

Hoogste score voor Marleen van Dijk

No author.

 

Marleen van Dijk is de eerste kwartaalwinnaar van de HR Challenge. ADP-er Eugène Commandeur (Digital Marketing) overhandigde Marleen op maandag 9 september jl. de prijs, een bon ter waarde van 100 euro te besteden bij managementboek.nl en een half jaar gratis toegang tot de online kennisbank HR Praktijk Premium. De afgelopen ronde draaide het om wet- en regelgeving op het gebied van HR.

 

"Iedereen moet meedoen"

Marleen had niet alleen de meeste vragen goed maar beantwoordde deze ook nèt even sneller dan Herman Sars. Herman eindigde daardoor deze ronde op de tweede plaats, op de hielen gezeten door Caroline van den Wijngaard.

Marleen van Dijk werkt als HR Manager bij consultancy & ingenieursbureau Wagemaker in Rosmalen. Sinds 2008 alweer." De HR Leergang was een belangrijke motivatie om mee te doen. "Maar ook om te kijken wat je hebt gemist. Wat is je kennis." Natuurlijk moet iedereen gewoon meedoen : "Voor de fun en om te kijken waar je staat!".

 
 

Vier kwartaalrondes en een finale

De HR Challenge 2013/2014 heeft een looptijd van een jaar en bestaat uit vier (kwartaal)rondes. Iedere ronde levert een winnaar op. De top 3 per ronde gaat door naar de finale, waarin vakgenoten tijdens een spetterend live event de strijd met elkaar aangaan voor de eer én een schitterende hoofdprijs!

In iedere ronde staat een HR-thema centraal. Per ronde krijgen deelnemers iedere 3 weken een reeks van vier kennisvragen voorgelegd die ze online moeten beantwoorden (binnen een tijd van 25 seconden per vraag). Inmiddels is de tweede kwartaalronde van start en draait in de vragen allemaal om TCO/Outsourcing.

 

Samen met WEKA

De HR Challenge is een gezamenlijk initiatief van HR- en salarisdienstverlener ADP en het vakblad HR Praktijk van WEKA business media.

Lees ook de toelichting en opmerkingen van Dik van Leeuwerden