ADP - salarisadministratie en personeelsadministratie - Payroll, HR, HCM

De inzichten van
werknemers in Europa
veranderen razendsnel

Help, het wordt heet! 5 tips voor een fijn werkklimaat

De zomer regeert en de temperatuur bereikt vooral in de stad tropische waarden. Hou het hoofd koel en neem de nodige maatregelen om gezondheidsklachten bij je medewerkers te voorkomen én het werk zo prettig mogelijk te laten doorgaan.
 
 

Zelfsturende teams

Inwoners regelen hun zaken steeds vaker online en verwachten een snelle reactie. De cliënt in de gezondheidszorg moet zelfredzaam worden en zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

Buurtzorg en Gemeente Hollands Kroon zijn al overgestapt op zelfsturing en zelfsturende teams. De verantwoordelijkheid ligt bij de professionals. En u?

 
 
 

Individueel Keuzebudget (IKB)

Zowel organisaties als werknemers moeten flexibeler worden. Gemeenten, waterschappen, welzijnsorganisaties, provincies en veiligheidsregio’s: allemaal organisaties die zonder uitzondering te maken hebben met veranderende verantwoordelijkheden.

 
 
 

HCM Cloudoplossing

Een moderne HRM-afdeling kan gewoon niet zonder een volledig flexibele HCM-cloudoplossing voor de loopbaancyclus van uw menselijk kapitaal. ADP Workforce is een volledig flexibele HCM-cloudoplossing voor de loopbaancyclus van uw menselijk kapitaal. Dé  basis voor uw HR-beleid.

 
 

ADP Workforce in 't kort

  • Online beheer van personeelsgegevens en aansturing payroll
  • Specifiek ontwikkeld voor de Nederlandse markt
  • Volledig toegerust om alle aan wensen en eisen op HRM-gebied te voldoen
  • Inclusief NEN 2082 gecertificeerd HR-dossier
  • Inclusief module Flexibele Arbeidsvoorwaarden, volgens het eisenpakket van het Individueel Keuzebudget (IKB)
 

Freelancen en zzp’en minst populair onder Nederlanders

Meerderheid Europese werknemers (56%) heeft liever een vierdaagse werkweek - Salarisbehoud voor veel werknemers een voorwaarde